Welkom bij Algera-corridor.nl

Idee verbetering capaciteit wisselstrook tijdens avondpits


Een paar maanden geleden presenteerde Rob van der Have, inwoner van Krimpen aan den IJssel, onderstaand idee aan mij. Ik was dusdanig enthousiast en onder de indruk dat ik met het idee naar de Verkeersonderneming ben gegaan. Met hun hulp wisten we de gemeente Krimpen aan den IJssel te overtuigen om naar dit plan te kijken. De gemeente is op dit moment de mogelijkheden serieus aan het onderzoeken. Een geweldig voorbeeld van samenwerking tussen burger en overheid.
Lees meer

Werkzaamheden Rijckevorselweg afgerond


Automobilisten kunnen weer gebruik maken van de Abram van Rijckevorselweg richting Nieuwekerk! Gemeente Capelle rondde de werkzaamheden binnen 2 weken af. Er zijn rijstroken verdubbeld en opstelstroken verlengd, om het verkeer zo beter door te laten stromen..
Lees meer

Steeds meer steun voor Algera-corridor.nl

Steeds meer steun voor Algera-corridor.nl
Op woensdag 3 september onderstreepten De Verkeersonderneming en de gemeente Krimpen aan den IJssel hun steun aan het platform Algera-corridor.nl in een overeenkomst.
Lees meer

TimesUpp - jouw persoonlijke reisassistent

TimesUpp - Jouw persoonlijke reisassistent
Stel, je hebt op dinsdagmorgen om half 9 een afspraak in Den Haag en er staat juist die ochtend een auto met pech op de Algeraweg  Er is ook geen Algera SMS die je waarschuwt. Toch zou je dan willen weten dat je eerder moet vertrekken. TimesUpp komt met een geweldige oplossing. Een app die je agenda gebruikt en je persoonlijke logistiek plant aan de hand van kaartinformatie en de actuele verkeerssituatie.
Lees meer

  • Openbaar

Storingen of problemen?

Storing of probleem? Meld dit dan zo snel mogelijk! Tijdens kantooruren (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur)  via:

Buiten kantooruren door contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Medewerkers van het Publiekscentrum en/of de politie zetten de melding direct door naar de piketmedewerker.

WerkzaamhedenAbram van Rijckevorselweg Oost

OptimalisatieOptimalisatie Algeracorridor

Kortingsregeling

Fiets
Formulier kortingsregeling tweewielers (pdf-document)
Voorwaarden Kortingsregeling (pdf-document)

Facebook

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte.

 

Twitter