Welkom bij Algera-corridor.nl

Ben jij wild van de spits?


Wild! van de spits is gericht op de razend drukke regio Rotterdam: als je er woont en/of werkt en regelmatig op de A20, A16 of de Algerabrug rijdt, kan je meedoen en met het mijden van de spits geld verdienen. Woon en/of werk je niet in Rotterdam, maar rijd je tijdens de spits wel door de regio? Ook dán kan je meedoen.
Lees meer

Terugkoppeling informatiebijeenkomst


Vorige week was er een informatiebijeenkomst van de gemeente Capelle aan den IJssel voor omwonenden en geïnteresseerden over de infrastructurele werkzaamheden op de Algeracorridor. Deze werkzaamheden moeten ervoor gaan zorgen dat weggebruikers sneller en gemakkelijker van en naar Rotterdam kunnen reizen.
Lees meer

Informatiebijeenkomst Algeracorridor

Informatiebijeenkomst Algeracorridor
Dit jaar worden de werkzaamheden opgestart om de Algeracorridor te verbeteren. De aanpassingen moeten ervoor zorgen dat weggebruikers sneller en gemakkelijker van en naar Rotterdam kunnen reizen. De gemeente organiseert hierover op woensdag 9 april een informatiebijeenkomst.
Lees meer

350 bezoekers op de opstapdag

350 bezoekers op de opstapdag
Op zaterdag 29 maart was de opstapdag op het evenemententerrein in Krimpen aan den IJssel. 350 mensen kwamen naar een zonovergoten evenemententerrein voor informatie en een proefrit op een e-bike, e-scooter of in elektrische/hybride auto.
Lees meer

  • Openbaar

Storingen of problemen?

Storing of probleem? Meld dit dan zo snel mogelijk! Tijdens kantooruren (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur)  via:

Buiten kantooruren door contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Medewerkers van het Publiekscentrum en/of de politie zetten de melding direct door naar de piketmedewerker.

WerkzaamhedenAbram van Rijckevorselweg Oost

ModelstudieOptimalisatie Algeracorridor

‘Ben jij het ook zo zat?

Wordt je ook lid van algera-corridor? Laat je stem horen!

Kortingsregeling

Fiets
Formulier kortingsregeling tweewielers (pdf-document)
Voorwaarden Kortingsregeling (pdf-document)

Facebook


 

Twitter