Welkom bij Algera-corridor.nl

Wisselstrook open als proef tussen 14:00 en 20:00


Na overleg tussen de gemeente Krimpen en de uitvoerders is besloten om de wisselstrook als proef tijdens de werkzaamheden tot aan de Weteringsingel te openen tussen 14:00 en 20:00
Lees meer

Afsluiting Abram van Rijckevorselweg-Oost begin september

Wegwerkzaamheden Krimpen in zomerperiode
In augustus en september wordt op de Abram van Rijckevorselweg-Oost aan de weg gewerkt om de doorstroming te verbeteren. Van 1 t/m 13 september is daarom de Abram van Rijckevorselweg vanaf het Capelseplein tot de Couwenhoekseweg dicht voor het verkeer.
Lees meer

Wegwerkzaamheden Krimpen in zomerperiode

Wegwerkzaamheden Krimpen in zomerperiode
De komende zomerperiode staan er veel wegwerkzaamheden gepland in Krimpen aan den IJssel. Er is bewust gekozen om deze werkzaamheden gelijktijdig in de vakantieperiode uit te voeren. Dit betekent dat in de periode van 14 juli t/m 30 augustus verkeershinder zal ontstaan.
Lees meer

TimesUpp - jouw persoonlijke reisassistent

TimesUpp - Jouw persoonlijke reisassistent
Stel, je hebt op dinsdagmorgen om half 9 een afspraak in Den Haag en er staat juist die ochtend een auto met pech op de Algeraweg  Er is ook geen Algera SMS die je waarschuwt. Toch zou je dan willen weten dat je eerder moet vertrekken. TimesUpp komt met een geweldige oplossing. Een app die je agenda gebruikt en je persoonlijke logistiek plant aan de hand van kaartinformatie en de actuele verkeerssituatie.
Lees meer

De Kracht van de Krimpenerwaard

De Kracht van de Krimpenerwaard
"Betere westelijke ontsluiting noodzakelijk". zo luidt een van de aanbevelingen uit het economisch rapport ‘De Kracht van de Krimpenerwaard’
Lees meer

Ben jij wild van de spits?


Wild! van de spits is gericht op de razend drukke regio Rotterdam: als je er woont en/of werkt en regelmatig op de A20, A16 of de Algerabrug rijdt, kan je meedoen en met het mijden van de spits geld verdienen. Woon en/of werk je niet in Rotterdam, maar rijd je tijdens de spits wel door de regio? Ook dán kan je meedoen.
Lees meer

  • Openbaar

Storingen of problemen?

Storing of probleem? Meld dit dan zo snel mogelijk! Tijdens kantooruren (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur)  via:

Buiten kantooruren door contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Medewerkers van het Publiekscentrum en/of de politie zetten de melding direct door naar de piketmedewerker.

WerkzaamhedenAbram van Rijckevorselweg Oost

OptimalisatieOptimalisatie Algeracorridor

‘Ben jij het ook zo zat?

Wordt je ook lid van algera-corridor? Laat je stem horen!

Kortingsregeling

Fiets
Formulier kortingsregeling tweewielers (pdf-document)
Voorwaarden Kortingsregeling (pdf-document)

Facebook


 

Twitter