Place sticky footer content here.

Algeracorridor

16 anti-filediensten presenteren zich in Rotterdam  

woensdag, 20 november 2013 13:12 by sottje

Op woensdag 27 november geeft minister Schultz van Haegen van het ministerie van Infrastructuur & Milieu in het Nieuwe Luxor Theater het startschot voor de Marktplaats voor Mobiliteit.

Op deze marktplaats, een unieke aanpak van De Verkeersonderneming, worden nieuwe alternatieven aangeboden die Rotterdam rijk is om automobilisten te verleiden de spits te mijden.

Marktplaats

Sporten tijdens de spits, een e-bike leasen, slimme apps die voorkomen dat je in de file komt te staan, hulp voor werkgevers als het gaat om mobiliteit en collectief bedrijfsvervoer zijn zomaar een greep uit het assortiment van nieuwe alternatieven.

Ook werkgevers uit de Rotterdamse regio sluiten op deze ochtend aan om te zien met welke alternatieven zij aan de slag kunnen. Namens burgerinitiatief en platform Algeracorridor.nl zal Jeroen van Gent de gelegenheid krijgen aan de minister aan te geven welke diensten voor onze regio van belang kunnen zijn.

De Marktplaats voor mobiliteit vindt plaats in het Nieuwe Luxor Theater, Posthumalaan 1 in Rotterdam op woensdag 27 november van 10.00-12.00 uur. Aanmelden kan via e-mail.


Actions:   E-mail | Permalink |

Reacties
Ontwerp door: Taglounge