Place sticky footer content here.

Algeracorridor

Werk aan de Kanaalweg in Capelle aan den IJssel  

donderdag, 3 maart 2011 10:11 by sottje

De Kanaalweg krijgt een grote renovatiebeurt. De werkzaamheden zijn 28 februari gestart. Ze hopen aan het eind van dit jaar klaar te zijn. Dit is een behoorlijke tijd, maar de werkzaamheden zijn dan ook groot en ingrijpend. Tijdens de uitvoering is slechts eenrichtingsverkeer mogelijk op de Kanaalweg.  Zoals het er nu naar uitziet zal de Kanaalweg vanaf 4 april worden afgesloten richting de A20. Dit zal waarschijnlijk duren tot december. Met de auto kunt u dan alleen richting het centrum rijden. Het verkeer vanuit het centrum richting A20 leiden ze om.

Houdt u dus rekening met een langere reisduur. De fietsers leiden ze om over het fietspad achter de school langs. Voetgangers kunnen wel gewoon aan beiden zijden van de Kanaalweg lopen, maar op verschillende momenten wel over loopschotten. De bus gaat in 2011 deels een aangepaste route rijden.

Een en ander zal voor extra verkeer zorgen op de Abram van Rijckevorselweg. Het is dus te hopen dat de verkeerslichten hierop ook zullen worden aangepast. Adviesroute vanuit Krimpen naar de A20 is om deze via de A16 te benaderen. Dit is op dit moment al een erg drukke route en zal dus alleen maar erger worden. Het is dan ook te hopen dat de huidige werkzaamheden aan de verkeerslichten bij de Capelsebrug een verbetering opleveren.

http://www.capelleaandenijssel.nl/index.php?mediumid=13&pagid=551&stukid=14735


Actions:   E-mail | Permalink |

Reacties
Ontwerp door: Taglounge