Place sticky footer content here.

Algeracorridor

Werkzaamheden Algerabrug 22 en 23 oktober  

zondag, 18 oktober 2015 13:10 by sottje

Op 22 en 23 oktober vinden er werkzaamheden plaats op de Algerabrug. Het betreft veegwerkzaamheden werkzaamheden aan de groenvoorziening.

Wisselstrook afgesloten op 22 oktober
Op donderdag 22 oktober a.s. wordt de wisselstrook afgesloten van 09.00 tot 13.00 uur in verband met werkzaamheden aan de groenvoorziening. Er zal een extra rijbaan worden geopend voor het verkeer vanuit Krimpen richting Algerabrug.

De werkzaamheden bestaan uit het knippen van de hoge haag en het onkruid vrijmaken van de lage haag tussen de wisselstrook en hoofdrijbaan.

Wisselstrook afgesloten op 23 oktober
Op vrijdag 23 oktober a.s. vanaf 22.00 tot 06.00 uur is de wisselstrook afgesloten vanwege veegwerkzaamheden op de Algerabrug. Dit betreft groot onderhoud. Het verkeer op de hoofdrijbaan zal om de rijdende afzetting worden geleid door middel van verkeersregelaars. Er blijft dus altijd 1 rijbaan beschikbaar.

Fietspad blijft toegankelijk
Ook zal het fietspad worden geveegd. Deze blijft wel toegankelijk voor alle fietsers en voetgangers. De gebruikers van het fietspad worden gewaarschuwd voor de werkzaamheden door middel van verkeersborden.


Tags:   ,
Actions:   E-mail | Permalink |

Reacties
Ontwerp door: Taglounge