Place sticky footer content here.

Algeracorridor

Wild! van de spits gaat weer beginnen!  

zondag, 8 maart 2015 13:03 by sottje

Wegens succes verlengd: Wild! van de spits! Vanaf 16 maart start weer een nieuwe groep deelnemers. Aanmelden kan vanaf a.s. maandag 9 maart 12.00 uur op www.wildvandespits.nl

Hoe werkt het
Wild! van de spits werkt heel simpel: mijd de ochtend- en/of avondspits en wordt beloond. Dus probeer zoveel mogelijk de spits met je auto te mijden. Dat kan vaak heel gemakkelijk. Denk aan (een deel van de dag) thuis werken, voor of na de spits reizen, de fiets, scooter of motor pakken, het OV gebruiken of meerijden met een collega.

Als je meedoet met Wild! van de spits, tonen we aan het begin van elke maand je persoonlijke beloningsopbouw. Deze opbouw is gebaseerd op het aantal keer dat je voor je deelname tijdens de ochtend- (06.00 - 09.00 uur) en/of avondspits (15.30 - 18.30 uur) op de A16, A20 en/of Algerabrug reed. Dit wordt gecombineerd met het aantal werkdagen in de maand.

Iedere keer dat wij je kenteken tijdens de spits in het te mijden gebied registreren, waarderen wij je saldo af. We kijken hierbij ook naar de overige kentekens in je huishouden. Het bedrag dat je aan het eind van de maand overhoudt, maken wij daarna over op je bankrekening (of naar je OV-chipkaart, als je daarvoor kiest).

Snel verdiend
Zelfs als het je lukt om maar een paar dagen per week je reisgedrag aan te passen, houd je nog altijd geld over aan Wild! van de spits. Meedoen dus!


Tags:   , ,
Actions:   E-mail | Permalink |

Reacties
Ontwerp door: Taglounge